HANDBAL – Liga Florilor – Dedu, Perianu, Buceschi și Chiper la CSM București

451

Campioana României va avea, din vară, un lot format din mai multe românce decât străine, și nu cum se întâmplă acum, când are 10 jucătoare străine în lot și doar 8 conaționale. Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi și Laura Chiper au semnat cu echipa campioană. 

Deși clubul susținut de Primăria Bucureștiului nu a făcut niciun anunț oficial, gsp.ro a aflat că patru jucătoare au semnat deja cu CSM București. Portarul Denisa Dedu și interul stânga Gabriela Perianu, care evoluează la Siofok, în Ungaria, au fost oficializate în săptămâna în care CSM București a jucat la Gyor.

Atunci președintele secției, Andrei Luca s-a întâlnit cu cele două handbaliste, care au semnat noile angajamente. Deși Dedu și Perianu au avut ofertă să continue și la Siofok, au ales proiectul CSM, urmând ca din vară să se întoarcă în România.

De altfel, într-o discuție purtată cu fanii pe contul său de Instagram, Denisa Dedu a recunoscut că nu va mai juca din vară în Ungaria. „Nu pot să spun nimic acum, dar o să aflați în curând unde voi juca”, le-a spus Denisa fanilor.

CSM București a mai obținut semnătura a două handbaliste de la Corona Brașov. Este vorba de Eliza Buceschi, centrul „naționalei” României, cea mai bună marcatoare a „tricolorelor” la Euro 2018, dar și de Laura Chiper, extrema dreaptă, care părăsește Corona după 8 ani petrecuți sub Tâmpa. Buceschi și Chiper sunt momentan accidentate, dar nu au ceva grav și vor veni din vară, la CSM, pregătite sută la sută.

CSM București nu va abandona însă total pista handbalistelor străine. Oficialii clubului vor să mai transfere de afară cel puțin o extremă stânga și un inter dreapta, pentru a completa lotul. 

CSM București își mai dorește cu ardoare încă o componentă a „naționalei”, pivotul Crina Pintea. Aceasta, se pare, nu a dat încă un răspuns propunerii venite din partea CSM, ea mai având oferte de la Rostov Don și SCM Rm. Vâlcea. CSM e însă în pole-position în ceea ce privește transferul, mai ales că dispune de un buget net peste Vâlcea și Rostov. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here