HANDBAL – Liga Florilor – Când nu ești interesat să comunici, oamenii pot spune ce gândesc

1153

Echipa de handbal fete a CS Minaur nu este grozavă, fără îndoială. Într-un prim sezon după promovarea în Liga Florilor, s-a descurcat extraordinar de bine până în luna februarie, după care s-a stricat. Ultimul meci realmente bun l-am făcut la Vâlcea, unde am pierdut la două goluri diferență. A venit apoi o înfrângere în Cupa României la Galați, apoi am pierdut la Cisnădie și duminică acasă, cu “U” Cluj. În toate trei meciurile am jucat slab.

Nu eu ar trebuie să dau niște explicații oamenilor, ci cei din club, care au o comunicare penibilă cu suporterii. Site-ul oficial al clubului este ca si inexistent. Acolo ar trebuie să scrie că ne străduim să jucăm cu Rysankova care merge în Cehia săptămâna asta pentru a se opera la picior, că Lisewska are baiuri mari la umăr și joacă cu infiltrații, că nici Șteriova nu este în apele sale teritoriale. Încercați să accesați pagina minaur.ro la handbal feminin și vedeți că luni, la ora 9.00 nu este nimic despre meciul dintre Minaur și Cluj. Iar înainte de meci sunt fraze, însă nimic despre echipă.

Am auzit o mulțime de oameni în sală spunând că Baia Mare a dat meciul la Cluj. Sigur, singura dovadă este că am văzut noi sute de meciuri, nu ne păcălesc ele. Eu pot să scriu că au jucat prost, că nu e nevoie de dovezi, dar nu pot scrie că s-a comis vreo șmecherie, că trebuie să aduc probe. Mereu am spus ce am avut de spus. O fac și acum. CS Minaur a jucat prost în partea a doua a jocului. Clujul și-a apărat șansele cu disperare, pentru că este cu cuțitul în os. Sigur, sunt convins că gălățenii vor sări în sus (fără să vadă meciul). Însă cei de acolo trebuie să sară în sus la un 14-30 cu Vâlcea și la toate celelalte 15 înfrângeri. Că nu datorită Clujului sau Băii Mari este CSM Galați pe ultimul loc.

Ultimele două minute din meciul din Baia Mare numai a blat nu au arătat. Diana Lazăr a marcat un gol când și spectatorii aveau deja mâna sus cerând joc pasiv. Apoi, Rysankova a înscris și a adus distanța la un punct. Clujul a avut atac 38 de secunde. A stat cât a putut, Alin Bondar și-a folosit și ultimul time-out, au jucat la poartă și au ratat. Apoi, Minaur a avut mingea și putea obține un 7m la un presupus fault, pentru că era regula ultimelor 30 de secunde. Așa faci blat?

Am stat minim 30 de minute după meci vorbind cu jucătoare, cu antrenori, cu oameni din jurul echipelor. Acele minute m-au convins că n-au fost lucruri necurate. Am văzut Clujul cu o săptămână înainte, jucând cu Craiova. A fost meciul la TV. Clujul a condus până în min. 50, când a avut o cădere și a încasat patru goluri la rând.

Până la urmă, eu nu vreau să le caut în cap fetelor de la CS Minaur. Au jucat prost și au pierdut. Au dovedit că n-au ce căuta între primele cinci din țară. Mi-e frică însă să nu ajungem să jucăm baraj de promovare-retrogradare. Suntem noi la cinci puncte distanță acum, dar avem de jucat acasă cu Bistrița, Craiova și CSM București și în deplasare la Slatina, la Corona, la Buzău si la Zalau. O victorie în meciul cu Cluj ne-ar fi scutit de griji, cel puțin teoretic.

4 COMENTARII

 1. Mircea Grumaz, poți să te angajezi liniștit la această echipă, nici dacă erai avocat nu o apărai cu atâta pasiune! Doar că îți pierzi din credibilitate: Minaur dacă vroia ar fi câștigat fără probleme! Dar a jucat așa de slab încât să câștige U Cluj. RUȘINE FETELOR PT. COMEDIA PUSĂ ÎN SCENĂ DUMINICĂ!

 2. Mai Dane,mai. Zi zau ca sti tu cum au pierdut fetele. Sa-ti moara ce ai mai drag ,miticutule! Ia spune tot. Cum sti tu sa torni la dna. Spune sa stim si noi!
  Ai gresit echipa,broh! Nu era cea de baieti! Trezestete si nu mai incurca vestiarele.
  Vedeti,de aia e bine sa fie Hcm si Minaur. Sa nu incurce borcanele si bugetele.
  Apropo care e bugetul la fete si care e la baieti?
  F

 3. Dan are dreptate, handbalistele din baia mare au pierdut intenționat meciul cu “U” cluj napoca. Dacă se juca serios, Minaur bătea la peste 6-7 goluri diferență. Păcat că ne ocupăm de asemenea chestii josnice! Spectatorii si-au dat seama că asistă la circ! Rusine buceschi, rușine bondar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here