HANDBAL (JUNIORI IV) – Academia de Handbal Minaur, locul 4 la turneul final

258

Academia de Handbal Minaur Baia Mare (antrenori Victor și Maria Pașca Pop) se întoarce acasă cu locul 4 de la turneul final al Campionatului Național de handbal masculin rezervat juniorilor IV.

În cadrul competiției care s-a desfășurat în Brașov, băimărenii au jucat pentru început în grupa C, pe care au câștigat-o, după victoriile cu CSM Progresul Băilești (24-20), CSȘ Alexandria (30-11) și egalul cu AHC Dobrogea Sud Constanța (24-24). În continuare, AH Minaur a jucat în grupa principală II, în care a înregistrat două succese cu CSM Progresul Băilești (24-20) și ACS Transilvania Brașov (20-18) și o înfrângere cu CSM București (20-30), clasându-se pe locul doi în grupă.

Juniorii băimăreni au pierdut în semifinale cu CSU Suceava, 21-24 (9-14), iar în meciul pentru medaliile de bronz au fost înfrânți la mare luptă de LSP Vaslui cu 33-31, după două reprize de prelungiri.

Academia de Handbal Minaur Baia Mare: Kiss, Horotan – Barbul, Moldovan, Revak, Măgurean, Jesek, Szekely, Mureșan, Adoreanu, Micelyi, Ienei, Sabo, Băltan. Antrenori: Victor și Maria Pașca Pop.

Marius CÎMPIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here