HANDBAL JUNIORI I – CSȘ 2 Baia Mare participă la turneul final „Valoare”. CS Marta s-a clasat pe 7 la junioare

252

Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca găzduiește, în perioada 7-11 mai, turneul final „Valoare” din cadrul Campionatului Național de handbal masculin rezervat juniorilor I. Pentru titlul național vor lupta cele mai bune opt echipe din țară: CSM București, CSM Bacău, LPS Suceava, CSM Ploiești, CSM Școlar Reșița, CSS Sighișoara, Potaissa Turda și Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) 2 Baia Mare.

Formațiile calificate la turneul au fost împărțite în două grupe în care se va juca după sistemul „fiecare cu fiecare”. CSȘ 2 Baia Mare (antrenor Iuliu Varady) va evolua în grupa A, alături de CSȘ Sighișoara, CSM Școlar Reșița și CSM Bacău.

Băimărenii au întâlnit azi CSȘ Sighișoara (32-33), mâine vor juca cu CSM Școlar Reșița (ora 13.30), iar joi, 9 mai, cu CSM Bacău (ora 11.30). Vineri, 10 mai, se vor disputa semifinalele și jocurile de clasament (locurile 7-8, 5-6), iar sâmbătă finala mică și finala mare.

# CS Marta, locul 7 la turneul feminin „Valoare”

Echipa de junioare I a Clubului Sportiv Marta (antrenori Ioana și Ioan Marta) a participat, la finalul săptămânii trecute, la turneul final „Valoare”, desfășurat în Turda. Băimărencele a făcut parte din grupa A, unde au remizate 26-26 (12-13) cu CSM Târgu Mureș și au înregistrat două înfrângeri: 30-31 (20-17) cu Corona 2010 Brașov și 23-26 (13-12) cu LPS Brăila. CS Marta s-a clasat în final pe locul 7, dupăce a învins Grupul Școlar „Energetic” Râmnicu Vâlcea cu 32-31 (15-11).

Titlul național a fost câștigat de CSM Târgu Mureș, pe locurile următoare clasându-se CSM București și Corona 2010 Brașov.

# CSȘ 2 Baia Mare a câștigat turneul final „Speranță”

Turneul final pentru locurile 9-16, numit turneul „Speranță” s-a desfășurat, la finalul săpșătmânii trecute, în sala sporturilor „Măgura” din Cisnădie. Competiția a fost câștigatăde CSȘ 2 Baia Mare.

Sportivele antrenate de Sorin Rădulescu  au învins în grupă echipele GSIP Moreni (34-15), CSȘ Tulcea (29-25) și HC Buhuși (36-22). În semifinale băimărencele au trecut de CSȘ Art Galați cu 20-18, pentru ca în finală să seimpună cu 26-19 în fața echipei CSȘ Tulcea.

CSȘ 2 Baia Mare s-a întors acasă cu mai multe premii individuale: ”Cel mai bun portar” (Mara Cherecheș), „Cel mai bun inter drept” (Raluca Bîscă), „Cea mai buna extremă dreaptă” (Oana Borș) și „Cea mai bună jucătoare a turneului” (Oana Borș).

Marius CÎMPIAN

foto css2baiamare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here