HANDBAL – Divizia A: CS Minaur bate FC Argeș și este 95% în Liga Florilor

721

Deși în clasament sunt 7 puncte (SCM Timișoara a învins 28-20 pe Dacia Mioveni), nu putem spune încă despre CS Minaur că este promovată în Liga Florilor. Dacă Corona 2 Brașov termina campionatul pe locul 3, se anulează toate rezultatele sale și Timișoara ar ajunge astfel la patru puncte de CS Minaur. Dacă echipa a doua a Brașovului termina pe locul 4 sau mai jos, nu ne-ar mai interesa nimic, am fi în prima ligă. Însă n-ai de unde ști acum cum va fi la final, așa că CS Minaur mai are nevoie de minim două puncte pentru promovarea directă.

Sâmbătă dimineața, CS Minaur a întâlnit pe teren propriu pe FC Argeș, în antepenultima etapă a Diviziei A, seria B. N-a fost un meci simplu, dar nici unul foarte greu, pentru că oaspetele s-au străduit să joace. Echilibru a fost doar până la jumătatea primei reprize, după care experiența și valoarea băimărencelor a primat. S-au marcar multe goluri, s-au și ratat destule alte șanse, per ansamblu jocul fiind unul plăcut ochiului. Remarcăm și faptul că fiecare jucătoare de câmp din tabăra gazdelor a marcat cel puțin o dată. Dincolo, la argeșence, ne-a plăcut extremă stângă Udrea, care a marcat de 10 ori din tot atâtea aruncări, ceea ce nu este deloc puțin lucru.

CS Minaur mai are două partide de disputat din acest sezon, în deplasare cu CSU Oradea pe 9 mai, iar apoi, pe 12 mai, acasă, cu Olimpic Târgu Mureș. În tribune a fost prezent și Costică Buceschi și Magda Kovacs, despre care se spune că vor fi antrenorii echipei noastre în viitorul sezon. Se spune, pentru că nu a fost anunțat încă nimic oficial.

 • CS Minaur Baia Mare – FC Argeș: 35-24 (20-15)
  Sala Polivalentă „Lascăr Pană”; cca 300 spectatori
  Au arbitrat: Gabriel Biriș și Paul Conopan (Bistrița)
  Aruncări de la 7m: 4-6 (transformate: 4-5; a ratat Minzicu)
  Minute de eliminare: 6-6
  CS Minaur: Cristina Enache (6 intervenții), Andreea Năstasă (9 intervenții, a apărat și un 7m), Monica Rusu (o intervenție) – Andreea Tecar 7/9 (2 din 7m), Oana Bondar 6/6, Yulia Zaremba 6/8 (unul din 7m), Yulia Poradnyk 4/7, Elena Avdekova 3/3, Adriana Naumenko 3/5, Alexandra Pricop 2/4 (unul din 7m), Petruța Argyelan 2/3, Corina Paula Biriș 1/3, Cristina Andrița 1/1. Antrenori: Simona Maior Pașca și Ioana Marta. Directoru tehnic: Ioan Băban
  FC Argeș: Mihaela Constantin (8 intervenții), Ioana Paraschiv – Ana Udrea 10/10, Florina Popescu 8/16, Ioana Minzicu 4/11 (3 din 7m), Adriana Conea 2/4, Bianca Stanca, Otilia Manea 0/3, Mihaela Obedeanu, Livia Roșu 0/2, Ramona Popoiu, Paula Popeanu, Cătălina Ciolponea, Ana Preda. Antrenor Titel Răduță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here