HANDBAL – CS Minaur va juca în semifinale cu Timişoara

920

Astăzi, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din semifinalele Cupei României la handbal masculin. CS Minaur, surpriza plăcută a sezonului de Cupă (a eliminat Dinamo, campioana si deţinătoare trofeului, respectiv Potaissa Turda), va juca în penultimul act cu SCM Politehnica Timişoara, în timp ce în cealaltă semifinală se vor întâlni Dobrogea Sud Constanţa şi Steaua Bucureşti.

Final Four-ul Cupei României va avea loc în zilele de 17 şi 18 martie, la Constanţa (Baia Mare şi municipiul de pe Litoral au concurat pentru organizare). Echipele învinse în prima zi vor juca pentru locurile 3-4, iar cele învingătoare pentru trofeu. În caz de egalitate după 60 minute, se vor juca prelungiri, dacă egalitatea persistă se va proceda la aruncări de la 7 metri.

Poli Timişoara este primul club non-bucureştean care a câştigat titlul naţional la handbal în 7 (1991), titlu pe care avea să-l obţină mai apoi şi Minaur, în trei rânduri (1998, 1999 şi 2015). Minaur este câştigătoarea primei ediţii a Cupei României. Se întâmpla în 1978. După acest eveniment, băimărenii au reuşit în alte cinci rânduri să câştige trofeul (1983, 1984, 1989, 1999, 2015).

Mircea GRUMAZ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here