HANDBAL – Costică Buceschi și-a prelungit contractul cu CS Minaur

859

Politica pașilor mărunți la CS Minaur Baia Mare, echipa feminină. Cel puțin așa se vede. Însă, de multe ori, pașii mărunți sunt și cei mai siguri. Deși am crezut că vom auzi cine știe ce nume de fete noi la CS Minaur, astăzi, la conferința de presă susținută la Primărie, în chiar biroul primarului, am fost informați că staff-ul tehnic al echipei feminine de handbal și-a prelungit contractul.

Rând pe rând, antrenorul principal Costică Buceschi, antrenorul secund Magda Kovacs, antrenorul cu portarii Claudia Cetățeanu au semnat noile contracte pentru sezonul care urmează, chiar în fața reprezentanților presei.

S-a mai vorbit despre necesitatea aducerii unor jucătoare noi pentru a se putea urca ștacheta în sezonul care urmează, dar nu s-a pomenit absolut niciun nume. Am întrebat dacă vreuna dintre jucătoarele străine are contract mai mult de un an cu clubul și mi s-a răspuns că patru dintre acestea au semnat pentru doi ani (Sylwia Lisewska, Helena Rysankova, Yaroslava Burlacenko și Adriana Medvedova), singura cu contract scadent fiind Marija Șteriova. Cert este că se discută cu fiecare dintre acestea fete, pentru că și cele care au semnat pe două sezoane au diverse clauze contractuale.

Până la urmă, este bine că se mișcă lucrurile. Nu poți concura cu CSM București pentru că nu ești acolo și nu sunt nici banii nenumărați de la CSMB. S-a mai discutat despre site-ul clubului, care nu este nici măcar la un nivel modest în ceea ce privește informațiile.

S-a discutat și despre fotbal, despre posibilitatea ca din vara să avem o echipă în Baia Mare în Liga 2, loc ce poate fi obținut pe teren, printr-o eventuală fuziune cu echipa din Recea dacă aceasta va promova (greu de spus dacă se poate face asta) sau prin cine știe ce formă de fuziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here