HANDBAL – CM Tineret – România învinge Paraguay fără probleme – băimăreanca Andreea Tecar a marcat 7 goluri

491

Naţionala feminină de tineret (sub 20 de ani) a obţinut a doua victorie la Campionatul Mondial din Ungaria, după ce a învins Paraguay cu 41-25 (16-13). Selecţionerul Gheorghe Tadici a utilizat mai mult jucătoarele care au evoluat mai puţin în prima partidă cu Japonia.

România a câătigat primele două jocuri ale grupei ce se dispută la Debrecen, dar acest lucru nu constituie o surpriză, pentru că era de așteptat să se întâmple așa. Au fost mari emoții ăn primul meci, cu Japonia, cîștigat pe final (32-30), însă meciul cu Paraguay a fost fără istoric, chiar dacă lucrurile n-au mers grozav în prima parte. Nu au fost folosite în acest meci Sorina Tîrcă, Daria Bucur şi Raluca Petruş, dar Andreea Tecar şi Alexandra Severin s-au descurcat foarte bine.

România s-a impus cu 41-25 în faţa statului Paraguay, dar greul abia acum urmează. Joi, de la 19:00, naţionala de tineret va înfrunta Olanda într-un meci de care ar putea depinde întreg parcursul la Campionatul Mondial.

România – Paraguay 41-25 (16-13)

Lung, Hosu, Kelemen – portari; Nichitean 1, Severin 7, Berbece 10, Badea 3, Stîngă, Tîrcă, Mihart, Popescu 2, Petruş, Bucur, Banciu 3, Popa 8, Tecar 7.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here