HANDBAL – Bella Gulden pleacă de la CSM București la Brest

1643

Coordonatorul de joc al CSM Bucuresti a refuzat prelungirea înțelegerii cu CSM București pentru următoarele sezoane. Isabelle Gullden va fi, începând cu vara anului 2018, jucătoarea echipei Brest Bretagne Handball, unde o va avea coechipieră și pe Allison Pineau, fosta jucătoare de la HCM Baia Mare.

Dupa 3 ani petrecuți la campioana României, Gullden a optat pentru un transfer la echipa din prima ligă franceză, Brest Bretagne. Titlul de campioană a Europei, obținut de CSM București în 2016, se leaga și de performanța incredibilă a sportivei, care a înscris 15 goluri în finala mare, împotriva formației Gyor. Bella are un palmares bogat în România: câștigatoare a Ligii Campionilor în 2016 și golgheterul competiției, de două ori campioana a României (va fi și în acest an), de două ori câștigătoare a Cupei României (posibil și anul acesta) și de două ori câștigătoare a Supercupei României.

„Am avut trei ani extraordinari la CSM București. Iubesc acest club și colegele cu care am jucat. Toata lumea a fost alături de mine și m-a ajutat să fiu o jucătoare mai bună. Aici mi s-a îndeplinit visul de a câștiga Liga Campionilor și vreau sa închei acest sezon la fel cum l-am terminat pe primul. Cu încă un trofeu! Vreau să le mulțumesc tuturor din cadrul clubului, antrenorilor, jucătoarelor, celor din Team Bella, fanilor de pretutindeni. Sunteți extraordinari! Mulțumesc București, mulțumesc România pentru bunatate și ospitalitate. Pe curând!”, a declarat Bella.

Totodata, la finalul sezonului, CSM București se va despărți și de antrenorul cu portarii, Linus Persson.
De la CSM București vor mai pleca sigur franțuzoaicele Camille Ayglon Saurina (Nantes) și Gnonsiane Niombla (Metz). Au fost semnate contracte cu trei jucătoare venite de la Vardar Skopje (Andrea Lekic, Jovanka Radicevic și Dragana Cvijic).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here