HANDBAL – Amical – România a învins Cehia și joacă finala cu Polonia

315

Naţionala de handbal masculin a obţinut prima victorie în era „Manuel Montoya”, după ce a învins Cehia, în această seară, cu 27-26, în cadrul turneului amical de la Opole (Polonia). România va juca, aşadar, sâmbătă, de la ora 18:00, în finala competiţiei cu echipa ţării gazde, învingătoare cu 29-28 în faţa Japoniei, după aruncările de departajare.

Fără mulţi jucători importanţi de ambele părţi, România a condus ostilităţile în cea mai mare parte a jocului. În prima repriză, tricolorii au condus la o diferenţă de 5 goluri, 12-7, dar adversarii au reuşit să reducă din handicap până la puază, 14-15.

În partea secundă, prima reprezentativă a continuat să dicteze tempo-ul, dar nu a reuşit să se desprindă la mai mult de trei goluri. Cehia a sperat să dea lovitura pe final, a preluat conducerea cu 24-23 în minutul 54, dar România şi-a păstrat luciditatea şi a reuşit să se impună cu 27-26

România a evoluat în următoarea formulă:

Iancu, Vasile – Mănescu, Bodor, Rotaru 2, Buzle, Grigoraş 8, Racoţea 5, Becheru, Bujor, Negru 3, Csepreghi 7, Căbuţ 2, Fotache, Onyejekwe, Dumitriu, Nistor (prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here