HANDBAL – Adversarele echipelor româneşti în cupele europene

378

Handbalistele din Râmnicu Vâlcea se vor duela cu învingătoarea din meciul LC Brühl Handball (Elveţia) – Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia), Măgura Cisnădie va întâlni câştigătoarea din duelul Slavia Praga – UHC Mullner Bau Stockerau (Austria), iar HC Zalău o va înfrunta pe Borussia Dortmund (Germania).

Meciurile sunt programate pe 13-14 şi 20-21 octombrie. Zalăul şi Vâlcea vor juca primul meci pe teren propriu, iar Cisnadie în deplasare.
În 2018, Cupa EHF a fost câştigată în premieră de SCM Craiova, care participă în noul sezon în preliminariile Ligii Campionilor.

În competiţia masculină, Steaua şi Potaissa Turda vor evolua în turul 1 al Cupei EHF, iar HC Dobrogea Sud în turul 2.
Steaua va juca împotriva croaţilor de la GRK Varazdin 1930, iar Potaissa Turda o va înfrunta pe FC Porto.
În turul al doilea, HC Dobrogea Sud va juca împotriva învingătoarei dintre Talent Robstav M.A.T. Plzen (Cehia) şi Glasgow HC (Scoţia).
Meciurile din turul 1 vor avea loc pe 1-2 şi 8-9 septembrie, iar cele din turul 2 în 6-7 şi 13-14 octombrie.
CSM Bucuresti va debuta în Challenge Cup în turul 3, unde ar putea întâlni pe Estudiantes (Franţa) sau Parnassos Strovolou (Cipru).
Partidele se vor juca pe 17-18 şi 24-25 noiembrie.
CSM Bucuresti a încheiat Liga Naţională în 2018 pe locul 4 şi are ca obiectiv câştigarea trofeului. Ultima ediţie a fost câştigată de o altă formaţie din România, Potaissa Turda.
La feminin, România nu are reprezentare în Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here