HANDBAL – Adi Popovici este președintele Consiliului de Administrație al CS Minaur

2448

Se știe, CS Minaur este un club de drept public, apaținând Primăriei Baia Mare, care are în acest moment trei secții active de performanță, urmând, probabil, să aibăși alte secții în viitorul apropiat. Momentan se bazează pe echipele de handbal fete (Divizia A, ca și promovată în Liga Florilor) și băieți (Liga Zimbrilor), precum și pe echipa de fotbal (Liga a IV-a, primul loc în seria Sud).

Mai știm că se tot fac pași pentru organigramă și că numele se tot schimbă. La fel și funcțiile. CS Minaur are acum un Consiliu de Administrație format din cinci membri. Doi dintre ei au fost propuși de primarul Băii Mari, respectiv Cornel Negruț și Ioachim Făt, iar alți trei au fost propuși de Consiliul Local: Vasile Viman, Adi Popovici și Răducu Pop. Fostul internațional român și jucător mulți ani la Minaur, Adi Popovici, este noul președinte al Consiliului de Administrație.

Mai apoi, existăo altă organigramă, cu oameni ce au funcționat în cadrul clubului și alții noi. S-a renunțat la scoaterea la concurs a unor posturi din organigramă, urmând a se organiza concurs doar pentru posturile de director administrativ și contabil (aceștia vor deveni funcționari publici). |n rest, vom avea personal contractual pentru celelalte funcții. Știm și numele lor: Ionuț Marta (fostul director general va fi director sportiv – i s-au restrâns atribuțiile, însă acum se poate concentra pe echipele în sine); Daniel Kotecz este manager la secția feminină de handbal; Ioachim Făt – manager la secția masculină de handbal; Cosmin Filip – secția de fotbal; Adrian Gherghel (directorul Liceului cu Program Sportiv) – secția de sporturi individuale.

1 COMENTARIU

  1. sa vedem daca domnul director GHEGHEL va fi la fel de vehement acum dupa ce a fost primit in gasca…
    nu vad de ce ar face treaba asta,odata primit in gasca esti… pe plus….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here