HANDBAL – 14 echipe și la masculin în Liga Națională

283

Universitatea Cluj va juca în Liga Națională de handbal masculin, după ce a primit o invitație din partea FRH, astfel cã tabloul echipelor înscrise este complet pentru sezonul 2018-2019. Clujenii au fost invitați pentru că HC Vaslui nu s-a înscris în LN, preferând să o ia de la zero pe un alt CIS din Divizia A.

Gruparea ardeleană a acceptat propunerea FRH și va activa în primul eșalon în sezonul ce vine. „Plecăm din postura de outsider, dar nu ne descurajăm și vom încerca să facem o figură frumoasă”, a declarat antrenorul echipei U Cluj, Ioan Ani-Senocico, pentru site-ul oficial.

Universitatea Cluj și-a reluat antrenamentele de câteva zile, iar dacă la start a avut în plan atacarea promovării, acum se poate gândi la meciul de debut din Liga Națională cu CSM Bacău, programat în 5 septembrie pe teren propriu.
Formația ardeleană este a doua invitată de FRH în această vară să se înscrie în LN, după HC Buzău 2012, care a luat locul echipei CSM Oradea. Atât Cluj, cât și Buzău au jucat la finalul sezonului trecut la un turneu de baraj pentru promovare, dar nu au reușit să câștige cu formațiile din Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here