GROAZNIC – Un tânăr a fost găsit mort, desfigurat într-un șanț! A fost recunoscut după bicicletă (FOTO)

361

Tragedie din cauza iluminatului slab. Un tânăr a fost găsit mort, desfigurat într-un șanț.

Grozăvia a avut loc în șanțul de lângă Eva Bar, pe strada Castelului din Corunca, județul Mureș.

Inițial nu s-a știut decât că victima este un tânăr de 20-30 ani, cu par scurt roșcat, îmbrăcat in bermude colorate, tricou alb cu inscripție pe piept și șlapi!

A fost surprins de camerele de supraveghere in jurul orei 23:28 pe str Castelului din localitate!

S-a constatat că ar fi vorba de un accident, victima ar fi intrat accidental in șanțul adânc de beton si a decedat! Cei care cunosc zona au fost rugați să sune imediat la 112 dacă recunosc bicicleta sau știu cine ar putea fi.

Ulterior, Poliția Corunca a informat că urmare a imaginilor postate pe Corunca.info a fost recunoscuta bicicleta ceea ce a dus la identificare vicimei accidentului. Stire inițială, aici.

Tânărul decedat se numește Ungvari Szabolcs, in varsta de 35 de ani, din Tirgu Mures, cartierul Tudor. In prezent locuia la prietena lui in Corunca.

Amplasată in vecinătatea ruinelor castelului Toldalagi, pe Str Castelului, intr-o zonă slab iluminată si nemarcată corespunzător, “curba morții” din Corunca a facut, astfel, o nouă victimă.

Cel mai probabil, victima, din neatenție a ieșit din curbă direct in șanțul de beton! Rănile suferite la cap i-au cauzat decesul.

A fost găsit a doua zi de un localnic in șanț, mort și desfigurat. Nu a putut fi recunoscut, fiind identificat doar in urma mediatizării pe portalul corunca.info a imaginii bicicletei.

Chiar dacă săptămâna trecută un ATV a intrat in același mod, în același șanț, cauzând accidentarea gravă a pilotului, autoritățile locale nu au luat nicio măsură pentru a semnaliza existența acestei curbe periculoase situate in vecinătatea șanțului.

In acea curbă se impune montarea de urgență de către Primărie a unor parapeți de protecție, indicator de circulație “curba periculoasa” și a unui corp de iluminat, se arată pe portalul corunca.info.

AxaNews.ro

Foto – corunca.info, ardealnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here