GROAZNIC – O mamă și copilul ei de 5 ani, ambii băimăreni, au murit în județul Mureș (FOTO)

1554

Soartă cruntă pentru o băimăreancă în vârstă de 33 de ani și băiatul ei în vârstă de numai ccinci ani. Amândoi au decedat într-un teribil accident rutier care a avut loc joi, 1 august, în jurul orei 13.00, între localităţile Saschiz şi Vânători, în judeţul Mureş.

Conform oamenilor legii, o femeie de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de carosabil umed, a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit un TIR înmatriculat în Mureş.

„În urma accidentului au rezultat două victime, ambele din autoturism, respectiv conducătoarea auto şi un pasager minor. Din păcate ambele victime au decedat. Cele două victime, conducătoarea auto de 33 de ani şi minorul de 5 ani, erau din localitatea Baia Mare, judeţul Maramureş”, a declarat Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

În zona accidentului, traficul s-a desfășurat, minute în șir, alternativ pe un sens, în timp ce poliţiştii făceau cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here