GRIJĂ MARE – Mașini furate, depistate la dezmembrări în Tisa

423

Autoutilitară în valoare de 48.000 lei căutată de autoritățile din Norvegia, descoperită de polițiștii de frontieră. Mașina a fost descoperită nu oriunde, ci la… dezmembrări auto.

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Sighetu Marmației, o percheziţie la un punct de lucru pentru dezmembrări auto, în urma căreia au depistat mașina mai sus amintită.

Percheziţia a avut loc în data de 3 decembrie la o locaţie de pe raza localității de frontieră Tisa, punctul de lucru pentru dezmembrări auto aparţinând unui cetăţean român în vârstă de 34 de ani,. Aici a fost descoperită o autoutilitară, marca Nissan, model Cabstar, care figurează în bazele de date ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia, în luna martie 2019.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației  Autovehiculul, în valoare de 48.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin. 1 din Codul Penal.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here