GREU PENTRU ȘOFERI – Mai multe străzi din Baia Mare, sub semnul reparațiilor

68

În Baia Mare se circulă greu pe anumite străzi din cauza reparațiilor care se fac la drumuri. Autoritățile locale au anunțat că sunt în curs de finalizare lucrările în cartierul Gării, inclusiv curți de blocuri, se lucrează pe strada Bogdan Vodă, zonă intens circulată.

Lucrări sunt și în zona Bilașcu, fiind aproape finalizate și aici. Se lucrează și în cartierul Săsar. Primăria Baia Mare a anunțat că în această săptămană vor fi demarate lucrările în cartierul Traian și zona dintre Bulevardul Republicii și până la Bulevardul București, respectiv Unirii. Tot de săptămâna aceasta drumarii vor ajunge și în cartierul Griviței.

Administrația locală așteaptă de la băimăreni propuneri în ceea ce privește organizarea parcărilor, a carosabilului, a modului în care se reconfigurează circulația pietonală și cea rutieră în interiorul cartierelor. “E bine că se fac asfaltări, dar parcările, ce facem cu parcările? Orașul e sufocat de mașini. Unde să le punem? Pe trotuar nu avem voie, nu pot trece pietonii, primăria ne-a promis parcare și subterană și supraterană, dar nu o vedem nicăieri încă. Iar mașinile sunt tot mai multe”, spune Radu.

“Primăria ar trebuie să nu uite de vegetație, că sunt străzi unde nu se mai văd indicatoarele rutiere. Zici că e junglă. Bine că bagă bani în asfalt, să vedem cat a ține”, adaugă Mihaela.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here