GRAV – Un minor din Baia-Sprie, de negăsit de trei luni. L-ai văzut?

772

Un minor de 15 ani a dispărut din oraşul Baia-Sprie. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit, 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Săptămâna trecută, poliţiştii oraşului Baia-Sprie au fost sesizaţi cu privire la faptul că Alexandru Petre Moldovan, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul său în cursul lunii decembrie a anului trecut şi nu s-a mai întors. In acest moment minorul este dat în urmărire naţională.
Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,70 m, greutate 70 kg, constituţie atletică, ochii căprui, părul şaten. Nu are semne particulare.

“Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau numărul de telefon 0262 – 207763 Biroul Urmăriri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş!”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

# Femeie dispărută din Rozavlea, reperată în Caraş-Severin
În altă ordine de idei, trebuie să spunem că, în weekend, am mai avut un caz de dispariţie în Maramureş. O femeie din Rozavlea, Ioana B., a plecat sâmbătă, în jurul orei 15.30, din localitatea de domiciliu. Speriaţi, membrii familiei au alertat autorităţile şi au iniţiat o mobilizare generală pe reţelele de socializare, mai ales că aceasta este surdo-mută.

În cursul zilei de duminică, femeia a fost reperată în judeţul Caraş-Severin. S-a luat legătura cu ea, însă maramureşeanca a declarat că nu doreşte să se întoarcă acasă. Ea a spus că preferă să rămână alături de iubitul său. În acest context, căutările s-au încheiat.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here