GRAV -Români căutați internațional pentru o tâlhărie în Olanda

137

La solicitarea autorităților olandeze, Poliția Română, prin Direcția de Investigații Criminale, acordă sprijin, într-un caz de tâlhărie, petrecut pe teritoriul statului olandez. Potrivit IGPR, în cauză, poliția olandeză caută trei bărbați, bănuiți de comiterea unei tâlhării extrem de violente, în aprilie 2017, în Amsterdam – Regatul Țărilor de Jos.

„La data de 26 aprilie 2017, patru bărbați au intrat în locuința unei familii din Amsterdam Vest, unde au lovit violent un bărbat și de unde au sustras obiecte și documente. Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei patru, care au fugit de la fața locului după comiterea infracțiunii. Unul dintre ei a fost deja arestat.

Începând cu anul 2017, Direcția de Investigații Criminale a colaborat cu poliția din Olanda, efectuând verificări pentru identificarea și depistarea celor trei bărbați, surprinși de camerele video.

Autorii faptei au fost surprinși de camerele de supraveghere de la locul faptei, iar un film cu aceștia este disponibil pe site-ul: https://youtu.be/ZhgnG6iAH7Y .=”, arată IGPR.

Cetăţenii care pot oferi informaţii utile despre acest caz  sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here