BĂTRÂNI INFECTAȚI – Focar de coronavirus la Poienile de sub Munte!

166

Centrul de Îngrijire și Asistență Poienile de Sub Munte a fost închis, fiind pus în carantină. Măsura a fost luată după ce aici au fost confirmate 34 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19, toate fiind printre beneficiarii centrului. Sursele noastre spun că săptămâna trecută au fost suspecți ca fiind infectați cu noul coronavirus cinci dintre angajații centrului. În cazul lor nu s-a confirmat, însă, îmbolnăvirea.

Toate persoanele care s-au infectat sunt asimptomatice. Contacții lor direcți au fost plasați în izolare la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile. Bolnavii au fost mutați  pe un etaj din cadrul centrului și beneficiază de asistență medicală zilnică, asigurată de personal medical de la Ambulanță și de la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, în colaborare permanentă cu medicii epidemiologi din județ.

„Direcția de Sănătate Publică Maramureș a dispus efectuarea dezinfecției și au fost luate toate măsurile de protecție individuală”, precizează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Liviu ȘIMAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here