GRAV – COVID-19 la Spitalul de Recuperare Borșa

185

Coronavirusul a ajuns și la spitalul din Borșa. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență anunță că doi asistenți medicali ai acestui spital au fost depistați pozitiv în ultimele 24 de ore, respectiv un angajat al unei case de tip familial din Baia Mare.

Toate cele trei persoane sunt asimptomatice și au fost internate în spital. Rezidenții din casa de tip familial și personalul angajat au fost testați, rezultatele fiind negative. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile, iar pacienții din spitalul Borșa au fost izolați.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș face la acest moment ancheta epidemiologică, secția și casa de tip familial fiind dezinfectate. În plus au fost luate măsurile care se impun pentru protecția personalului angajat din cadrul unității medicale și casei de tip familial.

În Maramureș în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 21 de noi cazuri de coronavirus, județul fiind acum foarte aproape de 800 de cazuri de COVID-19. Am avut și un nou deces în județ.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here