GLASUL PENTRU TINERI – Sfat pentru maramureşeni! Spune NU drogurilor la petrecerile de boboci!

536

AxaNews.ro continuă campania de conştientizare a tinerilor cu privire la pericolul drogurilor! Asta, în contextul în care apar tot mai multe informaţii cu privire la consumul în rândul tinerei generaţii!

Bogdan N. este din Baia Mare şi a dorit să relateze un incident petrecut la un bal al bobocilor. “Două fete din grupul nostru de prieteni au fost “agăţate” de nişte băieţi, la balul bobocilor. Le-au spus că şi-au făcut nişte “cuie” şi le-au propus să le fumeze împreună, după ce au spus că au primit “marfa” de la un prieten. Scopul băieţilor a fost să întreţină relaţii sexuale cu ele, imediat ce ele “ameţesc”. Ne-am dat seama că fetele lipsesc de mult şi atunci ne-am dat seama ce se întâmplă. Ne-am dus în spatele clubului şi am văzut că fetele erau “moarte”.

Le-am cerut, împreună cu alţi doi colegi, socoteală cu privire la faptul că le-au drogat. Atunci, cei doi au devenit agresivi, însă intervenţia noastră a oprit ceea ce nu trebuia să se întâmple. Cei doi ne-au lăsat fetele în grijă. Am încercat, împreună cu alte două fete, să le “trezim”, să le ducem acasă. În cele din urmă, au fost ok. Însă, este important să atragem atenţia că drogurile sunt, din plin, în jurul nostru, iar noi trebuie să le spunem NU! Altfel, vom putea regreta pe viitor”, a relatat Bogdan N.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here