GLASUL CETĂȚEANULUI – O femeie din Bârsana, cu dizabilități, reclamă injustețea ridicării permisului de conducere

1470

Floare Roman, domiciliată în Bârsana, într-o scrisoare adresată redacției noastre, reclamă modul abuziv în care i-a fost ridicat permisul de conducere.

“Mă confrunt cu o situație foarte neplăcută. Anul trecut, în luna iunie, am fost oprită în trafic de către un echipaj de poliție, care mi-a adus la cunoștință că circul cu un autovehicul care figurează radiat. Am rămas șocată să aflu acest lucru. Având neânțelegeri cu partenerul meu de afaceri, acesta, pentru a se răzbuna, a mers și a radiat autovehiculu fără să-mi spună, autovehiculul fiind înmatriculat pe firma pe care o dețineam împreună. Mă întreb cum s-a putut radia autovehiculul atât timp cât actele acestuia erau la mine. I-am întrebat și pe polițiști cum se poate întâmpla așa ceva. Aceștia m-au condus la sediu și mi-au luat numerele de înmatriculare și permisul de conducere.

Pentru mine permisul de conducere este, aș spune, vital. Sunt o persoană cu dizabilități și am mare nevoie să mă pot deplasa cu autovehiculul. Este adevărat, mi se tot prelungește dovada care înlocuiește permisul, dar nu este o souție. Am început demersurile pe lângă organele competente în speranța că îmi voi recăpăta permisul. Din păcate, sunt purtată pe drumuri. Sper că într-un final mi se va reda permisul, pentru a se pune capăt unei nedreptăți care mi s-a făcut’’, a spus Floare Roman

Liviu ȘIMAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here