GEST LĂUDABIL – Patru adolescenți sigheteni au returnat un portofel pierdut

603

Gest demn de laudă făcut de patru adolescenți din Sighetu Marmației. Aceștia au găsit, la un concert care a avut loc zilele trecute, în municipiul de pe Tisa, lângă o cunoscută pensiune, un portofel dubuit cu bani.

Tinerii nu au stat pe gânduri și s-au adresat unui polițist local aflat în apropiere, căruia i-au predat portofelul. În interior se aflau aproximativ 10.000 de lei. Omul legii a reușit să îl găsească pe proprietar în doi timpi și trei mișcări și să îl contacteze. Este vorba despre un bărbat din Republica Moldova, avocat de profesie, care se afla deja în Pasul Gutâi.

„Copiii s-au apropiat de unul dintre colegii mei şi i-au predat portofelul. Pe baza actului de identitate găsit în portofel, colegul meu l-a identificat pe Facebook, unde i-a lăsat un mesaj. În aproximativ o oră, bărbatul, cetăţean din Republica Moldova, a venit după acte şi portofel. După câteva întrebări, pentru a se dovedi că el este posesorul portofelului, colegii mei i-au înapoiat bunurile pierdute”, a relatat Norbert Marius Bledea, şef Birou Poliţia Locală Sighetu Marmaţiei.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here