FURTUNĂ ÎN BAIA MARE – Grindină și descărcări electrice. Cod galben în județ

8228

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare de tip cod galben de vreme severă imediată pentru Maramureș. Potrivit meteorologilor, în după amiaza acestei zile sunt așteptate  frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor cumula local 20-25 l/mp, grindină de dimensiuni mici și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În Baia Mare furtuna a venit cu grindină de mici dimensiuni, iar vântul a doborât crengile copacilor. Alarmele au pornit și ele când grindina a lovit mașinile parcate.În acest moment în Baia Mare plouă, la fel și în alte părți ale județului. Avertizarea de cod galben face referire și la localitățile Recea, Cicârlău și Ardusat.

ACTUALIZARE

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severă valabilă Valabil până la ora 15:40 pentru zonele Târgu Lăpuș, Șomcuta Mare, Copalnic-Mănăștur, Cernești, Remetea Chioarului, Coroieni, Vima Mică, Coaș, Boiu Mare;

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor cumula local 20…25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here