FURT LEMN – Controale ale polițiștilor la Vișeu de Sus și Lăpuș

101

În această săptămână, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, sprijiniţi de cei din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus și cei de la Grupa Canină, împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Maramureș, au acționat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș a anunțat public că a fost verificat dacă două societăţi comerciale cu sediile în Vişeu de Sus şi Lăpuş respectă normele referitoare la exploatarea, importul, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase.

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.000 lei. Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a 31,1 mc materiale lemnoase, în valoare de peste 7.500 lei. De asemenea, poliţiştii din Borşa au confiscat peste 16 mc lemn de esenţă răşinoasă, găsit pe strada Cercănel din oraş şi continuă cercetările pentru stabilirea provenienţei sale”, arată polițiștii maramureșeni.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here