FURT DIN AUTO – Doi tineri “au prădat” o maşină din Baia Mare

1117

În urma activităților desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au identificat doi tineri din municipiu, bănuiţi de comiterea unui furt din auto. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În cursul lunii iunie, poliția a fost sesizată cu privire la un furt din autoturism. Victima a declarat că din autoturismul ce era parcat pe bulevardul Traian din municipiu i-a fost sustras portofelul cu acte personale şi 800 de lei. Activitățile de cercetare și investigare efectuate de polițiști au dus la identificarea a doi tineri, de 17 şi 29 de ani, din Baia Mare, bănuiţi de comiterea faptei. În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii au constatat că cei doi băimăreni au profitat de faptul că portiera din spate a autoturismului era deschisă, iar portofelul se afla la vedere, pe bancheta din spate. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

# Cum evitaţi furturile din maşini
Pentru a nu ajunge în situaţii similare, nu lăsaţi în autoturism, la vedere, bunuri de valoare: genţi, poşete, portofele, telefoane, laptop-uri etc!
“Un furt dintr-un autoturism se comite în timp scurt, aşadar portierele autoturismului trebuie încuiate chiar dacă lipsiţi câteva clipe! De asemenea este recomandat să închideţi complet toate geamurile!
Dacă totuşi se întâmplă să aveţi parte de o astfel de situaţie neplăcută, în care aţi găsit maşina spartă, primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să sesizaţi poliţia! Nu atingeţi autoturismul pentru a nu distruge eventualele probe care-i pot conduce pe poliţişti la identificarea autorilor!”, au recomandat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here