FURT CU REPETIŢIE – Un sighetean “a prădat” de mai multe ori acelaşi magazin

172

Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Un sighetean care a încercat să sustragă bunuri dintr-o societate comercială nu a mai avut noroc. A fost prins de agentul de pază, care a anunţat poliţia, iar acum este cercetat pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Miercuri după-amiază, la ora 18.15, agentul unei firme de pază şi protecţie a sesizat poliţia că a reţinut o persoană care a încercat să sustragă bunuri dintr-un magazin situat în Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Sighetu Marmaţiei. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani din municipiu, bănuit de comiterea faptei.

“Potrivit primelor verificări efectuate, poliţiştii au constatat că cel în cauză ar fi pătruns de mai multe ori în acel magazin, de unde a reuşit să sustragă bunuri în valoare de peste 1.500 de lei. S-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au comis faptele”, au explicat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here