FRUMOASĂ ŞI IUTE – Alicia Schmidt, cea mai sexy atletă din lume

652

Sportiva germană se remarcă pe pista de atletism, dar şi pe reţelele de socializare. Alicia e considerată o viitoare stea a sportului feminin.

La doar 18 ani, Alicia, considerată cea mai sexy atletă din lume, are tot viitorul în faţă. şi nici prezentul n-arată rău: tânăra vedetă a atletismului german a obţinut timpi foarte buni pe pistă şi se pregăteşte să strălucească la Jocurile Olimpice de la Tokio, din 2020.

Până acum, Schmidt a impresionat la nivel de juniori şi a contribuit la argintul cucerit de Germania în proba de ştafetă 4×100 de metri la Campionatul European de Atletism Under 20 din această vară.

Specialistă în probele de viteză de 200, 400 şi 800 de metri, Schmidt a scos câteva recorduri personale şi în cursele de 100 şi 60 de metri indoor.

Specialiştii se aşteaptă ca tânăra blondină care va împlini 19 ani în noiembrie să impresioneze peste trei ani la Olimpiada din Japonia.

Dar Alicia cucereşte nu doar aplauze la scenă deschisă şi medalii în competiţiile de atletism, ci şi mii de fani, atraşi de fotografiile pe care ea le postează pe reţelele de socializare, notează Daily Star.

Schmidt are peste 30.000 de fani pe Instagram, unde publică periodic imagini care îi pun în valoare corpul superb. La începutul lunii trecute, ea publicat un videoclip realizat pe o plajă, în care apare în costum de baie, iar admiratorii ei nu au mai contenit cu complimentele.

Frumuseţea sa a fost remarcată şi de presă, iar site-ul Busted Coverage a desemnat-o cea mai sexy atletă din lume.

Aşteptată să devină un star al sportului mondial, Alicia Schmidt este pe drumul cel bun. Atleta sponsorizată de Puma promite performanţe notabile în competiţii şi va deveni foarte probabil o figură interesantă pentru mărcile interesate să îşi asocieze imaginea cu ea.

Sursa: eva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here