FRAIEREALĂ – O “ghicitoare” a lăsat o băimăreancă fără bijuterii de 6000 lei

558

Naivitatea a costat-o destul de scump pe o tânără din Baia Mare. Aceasta, în timp ce se deplasa pe bulevardul Traian din municipiu, a fost abordată de o persoană necunoscută care a convins-o că îi va ghici norocul.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliţie al judeţului Maramureş, băimăreanca şi-a dat jos toate bijuteriile şi le-a pus într-o bucată de hârtie, astfel încât necunoscuta să facă un mic ritual. Şi ca farmecele să aibă efecte, tânăra a fost sfătuită să păstreze bijuteriile împachetate în hârtie pentru o perioadă de timp.

“După ce s-a îndepărtat de „ghicitoare”, aceasta şi-a dat seama că bijuteriile, a căror valoare a fost estimată la 6 000 de lei, nu se mai aflau în hârtie şi a anunţat poliţia. Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului. Fiţi atenţi când sunteţi abordaţi pe stradă cu asemenea pretexte. Mai mult, nu puneţi la dispoziţia persoanelor necunoscute bani sau bunuri pe care acestea vi le solicită!”, a arătat Florina Metes, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here