FOTO RENUNŢARE PROCES EVACUARE – Casa Tineretului, preluată oficial de Consiliul Judeţean

859

După lungi şi costisitoare lupte în instanţă, povestea Casei Tineretului se apropie de final. Pe cale amiabilă, după cum declară vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Doru Dăncuş, au fost demarate astăzi procedurile de predare -primire a Casei Tineretului din Baia Mare.

“Azi am făcut prima vizită în teren, primele demersuri de predare-primire. În baza procesului verbal de predare-primire se va renunţa la procesul de evacuare… Pe cale amiabilă am demarat procedurile de predare -primire a Casei Tineretului din Baia Mare! O dată cu trecerea în domeniul public al județului Maramureș a Casei Tineretului, în regim de maximă urgență se impun câteva măsuri care să protejeze cele două corpuri de clădire până la intrarea în reabilitare, precum asigurarea securității clădirilor, igienizarea spațiilor interioare și exterioare, intervenție rapidă pentru reparații la acoperișul clădirii și la sistemul de canalizare.

Totodată, Consiliul Județean Maramureș va demara procedura de elaborare a unui SF pentru reabilitarea și modernizarea celor două imobile. Apoi, în cel mai scurt timp, Casa Tineretului va fi redată celor care prin natura activităților, desfășoară acțiuni și proiecte de tineret, culturale și educaționale!”, a precizat Doru Dancus.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here