FOTO Dezastru ecologic în Rezervația Naturală Cheile Lăpușului

36630
Poluare deosebit de gravă a râului Lăpuș! Apele din mina Băiuț s-au deversat in rău mortalitatea piscicolă fiind crescută. Cei de la Asociația de Pescuit Sportiv Cheile Lăpușului spun că avem dezastru ecologic în Rezervația Naturală Cheile Lăpușului.
Asociatia Nationala de Combatere a Braconajului si Poluarii, filiala Maramureș susține că “Din păcate moștenirea lăsată ne otrăvește pentru a câta oară atât apele cât și imaginea județului. După ce nepăsarea își va lua tributul din fauna piscicola a Cheilor Lăpușului, rezervație naturală, speram sa nu afecteze grav și viața în râul Someș!”.
Pe rețelele de socializare, maramureșenii sunt extrem de nemulțumiți. “Asta e a treia sau a patra oară când se întâmplă așa ceva și nimeni nu a făcut nimic. Dar dacă te prinde la pescuit fara permis te amendează de nu te vezi și dacă are zi nașpa îți face și dosar penal. Să vă fie rusine!”, spune Călin.

 

FOTO Viorel Coroian

Dragos HOJDA

1 COMENTARIU

  1. […] Poluare deosebit de gravă a râului Lăpuș! Apele din mina Băiuț s-au deversat in rău mortalitatea piscicolă fiind crescută. Cei de la Asociația de Pescuit Sportiv Cheile Lăpușului spun că avem dezastru ecologic în Rezervația Naturală Cheile Lăpușului relateaza axanewes.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here