FOTBALUL BĂIMĂREAN, LA PĂMÂNT – Azi, echipa CS Minaur este desființată. Mâine, mai vedem!

144

Așa cum era de așteptat, ratarea promovării în Liga 2 la fotbal a declanșat un cutremur la CS Minaur. Ieri, în urma unei ședințe furtunoase, edilul orașului a cerut rezilierea contractelor conducătorilor echipei, antrenorilor și jucătorilor.

Acest lucru înseamnă că fotbalul băimărean nu va avea echipă de seniori în ediția viitoare a Ligii 3, un lucru rușinos pentru municipiul reședință de județ.

Activitatea fotbalistică ar urma să continue în cadrul unei academii de copii și juniori care ar urma să fie condusă de Dorin Toma (antrenor coordonator) și Cosmin Filip (manager), dacă cei doi vor accepta funcțiile propuse. Nu este exclus ca acest lucru să se întâmple în cadrul noului club Minerul Maramureș.

Așa cum suntem obișnuiți, după modelul schimbării emblemei clubului CS Minaur, lucrurile ar putea lua o întorsătură favorabilă în următoarele zile astfel încât Baia Mare să aibă, totuși, echipă în ediția următoare a Ligii 3. Mai ales că CS Minaur nu a dat, deocamdată, niciun comunicat oficial legat de desființarea echipei de seniori.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here