FOTBAL – Zoltan Szekely va fi noul președinte al AJF Maramureș

374

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) convoacă reprezentanții cluburilor afiliate la Adunarea Generală programată pentru 25 martie 2019.

În 25 martie, de la ora 11.00, are loc Adunarea Generală a AJFMM, în sala de ședințe a Complexului Național Sportiv „Lascăr Pană” Baia Mare (fosta DJTS)Principalul punct pe ordinea de zi este alegerea unui nou președinte al AJFMM, dat fiind că președintele ales în iunie 2018, Cristian Balaj, și-a dat demisia în urma numirii sale în funcția de președinte al Asociației Naționale Anti-Doping. Un singur candidat și-a depus dosarul pentru funcția de președinte al AJFMM. Este vorba despre Zoltan Szekely – președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor din Maramureș și membru în Comisia Centrală a Arbitrilor din România. Dosarul de candidatură a fost validat în cadrul Biroului Executiv al AJFMM.

Implicit, putem spune că Zoltan Szekely va fi noul președinte al AJF, pentru că mi-e greu să cred că nu va obține voturile necesare pentru a fi numit în condițiile în care este singurul candidat.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale mai figurează: prezentarea și aprobarea raportului privind starea financiară în anul 2018; prezentare privind prevenirea și combaterea incidentelor pe terenurile de fotbal din județ; prezentarea raportului de activitate al AJFMM pe anul 2018.

Prezența câte unui reprezentant din partea fiecărui membru afiliat al AJFMM la Adunarea Generală este obligatorie.

Pentru mai multe informaţii, membrii afiliaţi se pot adresa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş (Bulevardul Unirii 11J, Baia Mare; telefon 0262-221034; e-mail: maramures@frf-ajf.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here