FOTBAL (UNDER 15) – Doi sigheteni la Tabăra de Vară de la Mogoșoaia

232

În urma desfăurării ediției 2019 a Turneului Speranțelor la fotbal, competiție organizată de Federația Română de Fotbal (FRF), doi maramureșeni au fost selectați pentru faza finală a proiectului. La Tabăra de vară de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, care a avut loc în perioada 20-27 iulie, au participat Angel Onea și Elias Rabecz, ambii legitimați la clubul Plimob Sighetu Marmației.

„96 de juniori, născuți în 2005, au fost prezenți la tabăra convocată cu scopul formării noii naționale Under 15 a României. Acești copii reprezintă opt regiuni ale țării și au participat zilnic la diferite teste fizice și tehnice, precum și la jocuri-școală, sub atenta monitorizare a managerului departamentului scouting, Ion Geolgău, a antrenorilor de la loturile de juniori, a membrilor Comisiei Tehnice FRF și a referenților zonali.

Din corpul referenților zonali a făcut parte și Emil Kemenes, președintele Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Maramureș”, precizează reprezentanții AJF Maramureș .

În continuare, toți copiii vor fi monitorizați de referenții zonali, urmând ca în perioada următoare să fie alcătuit lotul naționalei Under 15. În urma ediției de anul trecut a Turneului Speranțelor, Cosmin Kovacs, de la Plimob Sighetu Marmației, a participat la un stagiu de pregătire de șapte zile la Târlungeni (jud. Brașov), fiind în continuare monitorizat de FRF.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here