FOTBAL – Transfer – Tudor Băluță s-a transferat la Brighton

208

Tudor Băluță (19 ani) a semnat azi contractul cu Brighton, iar mijlocașul va fi împrumutat la Viitorul pentru restul sezonului, după care va merge în Anglia la vară. Brighton a anunțat transferul lui Tudor Băluță. Jucătorul a semnat un contract pe 3 ani și jumătate.

„Suntem încântați să-l avem pe Tudor la club, e un transfer pe care considerăm că-l putem dezvolta pentru viitor. E un jucător versatil, care poate evolua ca mijlocaș central dar și în apărare și are experiență în prima ligă din țara lui. Va rămâne la Viitorul sezonul acesta, pentru a-și continua progresul, și îl vom monitoriza cu atenție până în vară”
David Weir, manager de dezvoltare Brighton

Gică Hagi, managerul celor de la Viitorul, a vorbit în premieră despre transferul mijlocașului Tudor Băluță, 19 ani, la Brighton.

„Noi suntem mulțumiți. Este un jucător foarte tânăr, care a avut o ofertă foarte bună. Era foarte dornic să plece. Până în vară va fi împrumutat la noi, după aceea va merge acolo. Suntem foarte fericiți că l-am dat și că mai rămâne la noi încă 6 luni. E ideal. Primim o sumă bună, importantă. Toată lumea e mulțumită. E o sumă foarte frumoasă și bună pentru noi.

Facem o muncă foarte bună, apreciată. Suntem mulțumiți că producem jucători. Băluță a fost format la școala lui Gică Popescu și noi l-am perfecționat. Am făcut din el un jucător de echipa națională. Tudor este bun la orice echipă. E foarte inteligent și e polivalent. Se adaptează repede la cerințele postului. Încă se dezvoltă”, a declarat Gigă Hagi la TV Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here