FOTBAL ȘI FEMINITATE – Junioarele de la AS Independența Baia Mare joacă la Odorheiu Secuiesc

377

Sezonul oficial de fotbal feminin în România se încheie cu ultimele turnee care se vor desfășura în cadrul proiectului „Fotbal și Feminitate”, secțiunea cluburi sportive. Printre grupările care participă la această acțiune se numără și AS Independența Baia Mare.

În perioada 18-20 decembrie, la Odorheiul Secuiesc, se vor desfășura turnee rezervate junioarelor U13 (jucătoare născute în anul 2006 și mai mici ) cât și junioarelor U11 (născute în 2008 și mai mici ).

La categoria de vârstă U13 participă 20 de cluburi, AS Independența urmând să joace în grupa B, alături de Vasas Odorheiu Secuiesc (una dintre favorite), CSM Târgu Mureș, Colțea Brașov și CSM Pașcani. La U11 participă 10 cluburi. Băimărencele au fost repartizate tot în grupa B, unde vor întâlni echipele Csiksereda Miercurea Ciuc, Dream Team București, Universitatea Alexandria și Fotbal Club Fair-Play București.

”Fotbal și Feminitate”, este un proiect al Federației Române de Fotbal, susținut de UEFA, care are drept scop dezvoltarea și promovarea fotbalului feminin.

Iubitorii fotbalului din Baia Mare le vor putea urmări la lucru pe fotbalistele de la AS Independența în sala polivalentă “Lascăr Pană”, în data de 29 decembrie, când vor disputa un meci demonstrativ, în ultima zi a Cupei Minerul.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here