FOTBAL: Olimpia Satu Mare este prima echipa din Liga 2 care se retrage din competitie

822

Penalizata pâna acum cu 42 de puncte din cauza litigiilor cu fostii jucatori si ajunsa la -19 puncte in clasament, conducerea echipei a anuntat Departamentul Competitii al FRF decizia sa. Alaturi de echipa din Liga 2 vor fi retrase si echipele de juniori Under 19, respectiv U17 din competitiile organizate de FRF.
In urma retragerii Olimpiei, cele doua rezultate inregistrate pe teren in retur se vor schimba in victorii la „masa verde” pentru adversare.
Metaloglobus va fi marea (si singura) câstigatoare, dupa ce pierduse la Satu Mare cu 0-2. Bucurestenii vor câstiga cu 3-0 si vor lua trei puncte. Academica Clinceni, care câstigase cu 4-1 meciul cu Olimpia, va suferi modificari doar la golaveraj, urmând a avea un gol mai putin marcat si unul mai putin primit.
In rest, meciurile pe care Olimpia le mai avea de jucat pâna la finalul sezonului vor fi câstigate cu 3-0 de adversare. Rezultatele obtinute de satmareni in tur vor ramâne aceleasi.
Cu aceste datorii si cu urmatoarele depunctari, mai mult ca sigur, CS FC Olimpia 2010 Satu Mare va fi lasata sa moara (fara ca vreun nene sa plateasca), iar in locul actualului club municipalitatea va crea o noua echipa. Primii pasi au fost facuti deja, iar in sedinta de joi, 25 ianuarie, a Consiliului Local, s-a aprobat ca CSM Olimpia Satu Mare sa aiba mai multe sectii active, printre care si fotbal.
In general, cluburile primesc o gramada de bani de la stat, apoi ajung cu enorm de multe datorii catre stat, apoi catre angajati si terti, se inchid, nimeni nu plateste pentru nimic, iar mai apoi, cam cu aceeasi oameni, se naste un club nou, pe baze noi, sanatoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here