FOTBAL – Minaur a pierdut 0-1 amicalul cu Unirea Tăşnad

306

Echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare, nou promovată în Liga 3, a susţinut un meci de verificare pe teren propriu, cu Unirea Tăşnad, noua sa colegă de serie. Disputat pe o căldură sufocantă, jocul dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1.

Venită din cantonamentul din Călineşti Oaş, Unirea Tăşnad n-a părut afectată de efortul depus în ultimele zile. Mark Parnău a adus golul victoriei echipei din Tăşnad, în minutul 70.

După meciul de sâmbătă, Unirea s-a întors în cantonamentul de la Călineşti Oaş, urmând ca luni, 6 august, la mijlocul zilei să pornească spre casă. Urmeaza returul cu Minaur Baia Mare, programat acasă, miercuri, 8 august, de la ora 17.00.

Băimărenii au mai susţinut un meci de pregătire, cu ACS Fotbal Comuna Recea, pierdut cu 4-1. A fost însă şi un meci oficial, în prima fază naţională din Cupa României, cu Rapid Jibou, în deplasare, câştigat cu 2-0 de gruparea antrenată de Dorin Toma. |n faza a doua a Cupei, Minaur o va întâlni mai mult ca sigur pe ACSF Comuna Recea, criteriul geografic fiind principalul. Ori distanţa dintre stadioanele celor două echipe este undeva pe la 10 km.

Apreciem din nou inutilitatea site-ului minaur.ro, unde găseşti cele mai proaspete ştiri despre echipă din 28 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here