FOTBAL (LIGA 3) – Încă două transferuri la CS Minaur Baia Mare

252

Echipa de fotbal CS Minaur continuă campania de achiziții pentru sezonul 2019-2020 al Ligii 3 la fotbal, la finalul căruia vrea să promoveze. Echipa băimăreană a mai anunțat încă două transferuri:

– Răzvan Rus s-a născut în 5 decembrie 1996, în Timișoara, și joacă pe postul de mijlocaș de bandă. În cariera sa a jucat pentru Național Sebiș, CSM Lugoj și ACS Dumbrăvița, fiind împrumutat de Poli Timișoara;

– Adrian Bedea (foto Facebook) s-a născut în data de 3 aprilie 1995, în Deva, și joacă pe postul de mijlocaș central. El vine de la ASU Poli Timișoara, echipa suporterilor din Timișoara. A mai jucat pentru CNS Cetate Deva, CSM Sighetu Marmației, Luceafărul Oradea și Energeticianul, iar din iulie 2018 pentru ASU Poli Timișoara.

În această vară, CS Minaur a mai transferat următorii jucători: Brian Lemac (atacant, ACS Recea), Alexandru Muscă (atacant, CSM Medgidia), Jean Prunescu (fundaș, Petrolul Ploiești), Vlad Suciu (fundaș, Unirea Slobozia), Denis Cubaș (Unirea Tășnad – născut în 1998), Mihai Dan (Minerul Moldova Nouă – 2001), Paul Vanci (CS Fărcașa – 2000) și Adrian Baidoc (Ardealul Crișeni – 1996). De asemenea, gruparea băimăreană a prelungit contractele portarilor Alex Gudea și Eduard Iuhasz și i-a promovat din pepiniera proprie pe juniorii Denis Pop și Daniel Groza.

Colectivul tehnic al echipei CS Minaur Baia Mare este format din Dorin Toma-antrenor principal, Vlad Ungureanu-antrenor secund și Marius Marian-antrenor cu portarii.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here