FOTBAL JUDEȚEAN – S-au tras la sorți meciurile din sferturile de finală ale Cupei României (9 octombrie, ora 15)

400

În urma tragerii la sorți care a avut loc azi, 4 octombrie, la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș, s-au stabilit confruntările din a patra etapă a Cupei României în Maramureș (sferturi de finală):

– CS Fărcașa – ACS Bradul Vișeu de Sus;

– AS Remeți – CS Progresul Șomcuta Mare;

– CSM Sighetu Marmației – CSO Borșa;

– ACS Satu Nou de Jos – AS Nistru.

Partidele se vor disputa miercuri, 9 octombrie, de la ora 15. Dacă după 90 de minute de joc, rezultatul va fi egal, atunci se vor mai disputa două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea persistă, se trece la lovituri de departajare.

„La meciurile cu prelungiri, echipele au dreptul și la a cincea schimbare, aceasta putând fi efectuată doar în timpul celor două reprize de prelungire. (Exemplu: dacă o echipă a efectuat trei schimbări în timpul regulamentar de joc – 90 de minute, are dreptul să facă schimbările 4 și 5 în cele două reprize de prelungire). La meciurile în care se întâlnesc două echipe de Liga 4, este obligatorie utilizarea juniorilor Under 21 (2 pe tot parcursul partidei). Regula nu se aplică atunci când se află față în față o echipă de Liga 4 și una de Liga 5”, precizează reprezentanții AJF Maramureș.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here