FOTBAL – CS Minaur a efectuat un stagiu în Ungaria și a pierdut toate trei amicalele

321

Ocupanta locului 2 din Liga a 3-a, seria 5, CS Minaur Baia Mare, a efectuat un stagiu de pregătire de o săptămână la Nyirbator (Ungaria). În acest cantonament, băimărenii au disputat trei jocuri de pregătire, pierzându-le pe toate.

CS Minaur a susținut în cursul zilei de miercuri două jocuri de verificare. Dimineața, elevii lui Dorin Toma au întâlnit echipa de Liga a IV-a CSM Olimpia Satu Mare, victoria revenind echipei din județul vecin (Liga 4) cu scorul de 2-5 (2-2). Pentru echipa noastră au marcat Ciprian Brata și Sandu Bococi. În cel de-al doilea joc al zilei de miercuri, Baia Mare a pierdut 0-7 în fața formației din liga a II-a maghiară, Nyiregyhaza, meci disputat pe terenul sintetic al gazdelor.

Ultima confruntare din stagiul de pregatire desfășurat în Ungaria s-a încheiat cu o nouă înfrângere, 3-4 cu Nyirbator, echipă din Liga 3. Pentru Minaur au marcat: Giurgiu, Moldovan, Stanciu.

CS Minaur Baia Mare în Ungaria: Gudea, E. Juhasz – Lihet, Kiss, Borota, D. Sabadâș, R. Bandula, Bococi, Chiș-Toie, Brata, Balmoș, Moldovan, Duruș, Roșca, D. Simion, Lupu, Piper, C. Tutuța, Giurgiu, Stanciu, Taciuc, Boje.

CS Minaur a mai disputat și alte partide de pregătire înainte de stagiul din Ungaria: 1-3 cu Sănătatea Cluj (a marcat Balmoș); 2-0 cu Unirea Dej (Boje și Chiș-Toie) și 2-1 cu Gloria Bistrița (Boje – de două ori).

Toate meciurile s-au disputat în deplasare, pentru că în Baia Mare nu există un teren pe care să se poată face antrenamente așa cum trebuie. De o grămadă de ani se tot rezolvă terenul II. Bine că-și permite comuna Iclod din județul Cluj să aibă un teren sintetic.  La noi de ce nu se face? Ar fi unul pe care ar putea face antrenamente echipa mare, echipele de juniori, s-ar putea juca amicale, iar în rest ar putea fi închiriat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here