FOTBAL – Cine transmite meciurile echipelor româneşti în Europa League

263

Drepturile de televizare ale partidelor disputate de CFR Cluj şi FCSB în turul 3 al Europa League au fost achiziţionate. Alashkert – CFR Cluj va fi transmis de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Tv, iar Hajduk Split – FCSB de Pro Tv. Până acum, partida Craiovei de la Leipzig nu a fost cumpărată de nimeni.

Joi vor avea loc partidele din manşa tur a turului 3 din Europa League. În această fază sunt calificate CFR Cluj, FCSB şi U Craiova. Deşi exista posibilitatea ca meciurile echipelor noastre să nu fie transmise, problema a fost rezolvată pe jumătate. Drepturile meciurilor tur ale campioanei şi vicecampioanei au fost achiziţionate, dar meciul Craiovei nu a fost cumpărat până acum de vreo televiziune. Potrivit informaţiilor, singura televiune care ar putea să achiziţioneze, în cele din urmă, drepturile este TVR 1. Ora de start a meciului este 19:30.

FCSB a avut ghinion la tragerea la sorţi. A picat cu una dintre cele mai dificile adversare posibile, Hajduk Split. Dacă în turul 3 au avut parte de o echipă modestă, Rudar Velenje, de care au trecut cu 6-0 la general, elevii lui Dică vor întâlni acum o echipă de tradiţie din Croaţia, Hajduk Split. Deşi are un egal şi o înfrângere în campionatul intern, advesara FCSB-ului este o echipă puternică pe teren propriu. Meciul tur este trasmis de Pro Tv, joi, de la ora 21:45.

CFR are, teoretic, cea mai uşoară misiune dintre cele 3. După ce au fost eliminaţi din Champions League, clujenii au parte de un adversar mai slab cotat în Europa League. Pentru un loc în play-off-ul competiţiei, reprezentanta noastră va juca în dublă manşă cu Alashkert. Turul va avea loc joi, de la ora 19:00 şi va fi transmis de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here