FOTBAL – Amical: Minaur şi-a luat revanşa; contează însă meciul de miercuri

540

Miercuri după-amiază, CS Minaur a susţinut un meci de pregătire cu Unirea Tăşnad, în deplasare, reunşind să se impună cu 4-0. Cele două echipe s-au întâlnit şi sâmbăta trecută, în Baia Mare, atunci echipa din Tăşnad reuşind să se impună cu 1-0.

Până la pauză băimărenii au marcat de două ori, prin Bococi şi Duruş, pentru ca în partea a două să înscrie de două ori Balmoş, ultima oară din lovitură liberă.
CS Minaur: Danciu – Lihet, Kis, David, Lupu – Duruş, Balmoş – Giurgiu, Bococi, Darian Sabadâş – Feraru. După pauză au intrat: Gudea, Osipenko, Raini, Ardelean, Borota (min. 46) şi Boje (56). Antrenor: Dorin Toma

Sunt câteva nume noi în lotul echipei noastre, pe lângă cele pe care le-am anunţat deja zilele trecute: Lorant Kiss (un fundaş central născut în 1996 care a jucat ultima oară la Unirea Dej), Valerii Osipenko (fundaş central născut în 1996 din Republica Moldova), Cristi Andor (mijlocaş central, fost la Petrolul Ploieşti, cu care a reuşit promovarea în Liga 2).

CS Minaur şi Unirea Tăşnad se vor întâlni şi miercuri, 15 august, de la ora 17.30, pe stadionul „Viorel Mateianu”, în faza a doua a Cupei României. Până atunci, Unirea va mai disputa un meci amical, sâmbătă, la Carei.
Minaur avea programat un amical pentru sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, însă acesta a fost anulat. După meciul din Cupa României, din 15 august, echipa antrenată de Dorin Toma va mai disputa un amical, pe 18 august, cu CFR II Cluj Napoca.

Din câte am auzit noi până acum, seriile din Liga 5 vor fi data publicităţii în 17 august, FR de Fotbal aşteptând să vadă ce echipe rămân în competiţie după faza a doua a Cupei (pentru că vor fi grupări care, deşi s-au înscris în campionatul Ligii 3, nu vor începe sezonul). Una dintre aceste echipe pare să fie Performanţa Ighiu, grupare care anul trecut a jucat în seria 5 şi cu bune rezultate, luptându-se la podium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here