FOTBAL – Amical – CS Minaur la a doua victorie din pregătiri

324

CS Minaur Baia Mare a învins cu 2-0 pe Unirea Dej, la Iclod, într-un meci de pregătire, al doilea pentru Minaur în această iarnă, după 2-1 cu Gloria Bistrița (joc disputat tot la Iclod, unde Bogdan Boje a fost marcatorul ambelor goluri ale băimărenilor).

Este al doilea meci jucat pe sinteticul de la Iclod și nu știu de ce nu încearcă vreun competent să explice clar că un asemenea teren este extrem de util, că pe el se pot pregăti juniori și seniori, alte cluburi, ba chiar că poate fi închiriat pentru amortizarea investiției. Asta în condițiile în care tu ca și club nu ai de ani buni un teren al doilea (este numai pe hârtii și în povești).

Meciul dintre Minaur și Unirea Dej a început foarte bine pentru Baia Mare, care a deschis scorul în minutul 8, la prima lor fază fixă: un corner executat de pe partea stângă, la bara a doua, iar Boje a înscris pentru 1-0, cu toată opoziție portarului Brie, care reușise să respingă într-o prima fază șutul expediat de Stanciu.

Al doilea gol al echipei noastre a fost marcat în min. 65, când Balmoș l-a deschis bine pe Chiș-Toie, iar acesta nu a iertat din poziție de singur cu portarul.

Au avut și gazdele ocazii, dar Minaur s-a descurcat destul de bine pentru acest moment al pregătirilor.

  • Minaur în prima repriză: Danciu (30, Gudea) – Duruș, Roșca, Simion David, Șerban, Piper, Giurgiu, Stanciu, Tutuța, Taciuc, Boje.
  • Minaur în repriza a doua: Gudea (60,  Juhasz) – Lihet, Kis, Simion David, Șerban, Borota, Darian Sabadîș, Chiș-Toie, Bandula, Balmoș, Bococi.
  • Nu au putut evolua pentru echipa antrenată de Dorin Toma și Vlad Ungureanu jucătorii Moldovan, Feraru, Lupu și Jeler.

Vineri, 8 februarie, de la ora 13.30, la baza Ardealul din Cluj, CS Minaur va disputa un nou meci amical, cu Sănătatea Cluj. Mai apoi, în intervalul 11-16 februarie, gruparea de sub Dealul Florilor va merge într-un stagiu de pregătire centralizată la Nyirbator (Ungaria), unde va susține trei meciuri de pregătire: două pe 13 februarie – cu CSM Olimpia Satu Mare – dimineața – și cu Nyiregyhaza (liga a doua) – după amiază. Apoi, pe 16 februarie, la finalul stagiului, vor juca împotriva echipei gazdă (liga a treia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here