FOTBAL AMICAL – CS Minaur a încheiat stagiul din Ungaria cu o victorie

481

CS Minaur s-a întors în această seară acasă din cantonamentul pe care l-a efectuat în Ungaria, în perioada 10-19 februarie. Băimărenii au încheiat acest cantonament de pregătire cu o victorie, cu 4-1 (1-1), obținută azi în compania unei selecționate a clubului DVSC Debrecen, formată din jucători de la echipa a doua și fotbaliști care nu prind lotul primei echipe.

Golurile băimărenilor au fost marcate de: Bud, Batin, Tutuța și Lemac.

CS Minaur: Dombradi – Duruș, Prunescu, David Simion, R. Lupu, Tutuța, Coroian, Zasavațchi, Hășmășan, Batin, Cr. Bud. Au mai jucat: Iuhasz -Lihet, Cordoș, Groza, Piper, Giurgiu, Szekely, A. Șter, Lemac. Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu și Marius Marian.

“La echipa noastră a evoluat și mijlocașul de bandă Raul Hășmășan, jucător ce ține de Gaz Metan Mediaș, care a fost împrumutat în vară la Viitorul Pandurii Târgu Jiu”, scrie minaur.ro.

Dorin Toma: “Sunt mulțumit de acest stagiu centralizat și de modul în care au răspuns jucătorii la solicitări. A fost un stagiu obositor, mai ales că s-a jucat până acum pe terenuri sintetice, doar ultima partidă, cu cei de la Debrecen fiind pe iarbă, în complexul lor”.

Băimărenii au mai jucat alte două partide amicale în Ungaria: 6-0 cu Sajobabony Vegyesz Sportegyesulet (Ungaria) și 1-1 cu CSC Sânmartin (Liga 3).

Sâmbătă, CS Minaur va juca un nou meci de pregătire sâmbătă cu SCM Zalău, locația de desfășurarea a partidei urmând să fie stabilită în următoarele două zile.

Marius CÎMPIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here