ACTUALIZARE – FOC MATINAL – Incendiu violent în Lăpuşel. Au intervenit mai multe echipaje

2847

Un incendiu a fost semnalat în dimineaţa zilei de luni, 24 septembrie, în jurul orei 05.20, în localitatea Lăpuşel.

Flăcările au cuprins două anexe situate într-o gospodărie. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care se luptă cu focul.

La faţa locului, se află şi un echipaj de poliţie care dirijează traficul. Acesta s-a desfăşurat minute bune pe un singur sens, pentru ca pompierii să poată interveni.

ACTUALIZARE – Pompierii din cadrul Detașamentului ”Căpitan Adrian Marchiș” Baia Mare au intervenit astăzi în zorii zilei pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești. Pentru lichidarea incendiului pompierii băimăreni au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD. Focul a distrus circa 150 de metri pătrați din acoperișul de lemn al anexei, 5 tone de fân și 10 metri cubi de lemn de foc.
Din cauza faptului că anexa gospodărească se afla aproape de alte case, focul s-a extins și la acoprișul unei locuințe din care au ars circa 175 de metri pătrați, 120 de metri pătrați din acoperișul unei anexe, 2 tone de fân și circa 50 de metri pătrați de izolație de pe casă. De asemenea, flăcările au cuprins o a treia anexă din vecini, unde au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și circa 3 metri cubi de lemn de foc.
Cel mai probabil incendiul a pornit din cauza jarului căzut de la o afumătoare, conform ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here