FITNESS – Băimăreanca Amalia Mali se pregătește pentru Campionatul Mondial

760

Amalia Mali, componentă a Clubului Sportiv Municipal Baia Mare, se află în aceste zile în cantonament la Poiana Brașov, cu lotul național de fitness juniori.

Deși s-a antrenat în condiții vitrege în ultima vreme, după ce Primăria Baia Mare a tăiat utilitățile la vechea Sală de sport a orașului, sportiva pregătită de soții Maria și Iosif Szabo este una dintre sportivele de la care se așteaptă o medalie la ediția 2019 a Campionatelor Mondiale de fitness pentru juniori. Competiția se va desfășura la Budapesta (Ungaria), în perioada 22-24 noiembrie.

Amalia Mali a fost desemnată anul trecut cea mai bună sportivă a Maramureșului. În 2018 a cucerit aurul la Campionatul Mondial de la Quito (Ecuador) juniori, locul 1 la juniori 1 la Balcaniada de la Drobeta Turnu Severin și locul 2 la seniori, locul 2 la Campionatul European de la Santa Susana (Spania) juniori 1 și locul 1 la Cupa Mondială de la Cluj- Napoca la juniori I și locul 3 la seniori.

Anul acesta, Amalia Malia a ocupat locul 5 la Campionatele Europene de fitness junioare, desfășurate la Santa Susana (Spania) și a cucerit un nou titlu național.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here