FIS CHILDREN TROPHY 2020 – Imnul României intonat de două ori pentru Jennifer Nagy Remetean (CSȘ Baia Sprie) – VIDEO

250

În Poiana Brașov s-a desfășurat, în zilele de 12 și 13 februarie, competiția internațională de schi pentru copii FIS Children Trophy 2020, care a reunit la start peste 100 de sportivi din 19 țări din întreaga lume. Performera concursului a fost Jennifer Nagy Remetean, de la Clubul Sportiv Școlar  (CSȘ) Baia-Sprie, care a cucerit două medalii de aur pentru România.

Jennifer Nagy Remetean a câștigat proba de slalom uriaș (U14) cu timpul de 46.84s, următoarele două clasate, Alexa Partos (Ungaria, 48.20s) și Zsofi Gal (Ungaria, 48.34s), terminând cursa la mai mult de o secundă distanță. În proba de slalom lupta a fost multa mai strânsă, dar sportiva de la CSȘ Baia-Sprie s-a impus din nou. Jennifer a încheiat cele două manșe cu timpul total de 1min 35, 95s. Pe următoarele două trepte ale podiumului s-au clasat  Ioana Corlățeanu (România, 1 min. 35,99s) și Zsofi Gal (Ungaria, 1 min. 40,90s).

La startul competiției s-au mai aliniat alți doi schiori de la același club, Răzvan Toma și Alexandru Horga. Răzvan Toma (U14) a ocupat locul 20 la slalom uriaș, iar Alexandru Horga (U16) locul 27 la slalom uriaș și locul 11 la slalom.

Concursul FIS Children Trophy s-a desfășurat pentru al doilea an consecutiv în Poiana Brașov, fiind înscris în calendarul Federației Internaționale de Schi alpin (FIS).

Marius CÎMPIAN

foto și video CSȘ Baia Sprie

Imnul se canta pentru locul I România, Sportiva Remetean Jennifer Nagy, CSS Baia Sprie!!! 🌟

Publicată de Css Baia Sprie pe Joi, 13 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here