ACTUALIZARE – FILMUL DISPARIȚIEI – Traseul bielorusului găsit mort lângă Săpânța. Când a vorbit ultima oară cu familia și din ce moment nimeni nu a mai știut nimic de el (VIDEO ȘI FOTO)

673

Bielorusul care și-a găsit sfârșitul în Săpânța se numea Dimitri Evghenievic Kostikov și era născut la 30 decembrie 1971, a notat o publicație din Belarus dispariția sa.

Bărbatul a fost văzut plecând, în data de 5 martie, la ora 19.44, din Minsk, cu trenul, cu destinația Lvov, Ucraina. Din acel moment, el nu a mai luat legătura cu familia. Este greu de înțeles de ce a rupt legătura cu membrii acesteia, întrucât el nu s-a oprit în Lvov.

De acolo, el s-a îndreptat către Mukachevo, din regiunea ucraineană Transkarpatia, localitate situată la 127 kilometri de Sighetu Marmației. Din acel moment, nu s-a mai știut nimic despre el. De altfel, și anunțul precizează faptul că nimeni nu știa unde se afla Dimitri.

Anunțul de dispariție oferea și detalii cu privire la semnalmentele bărbatului și la îmbrăcămintea sa. Acestea avea 1,70 metri înălțime, constituție slabă, păr roșcat. La momentul dispariției, era îmbrăcat în blugi de culoare albastră, bluză albastră, geacă de iarnă groasă, culoare maro, o căciulă tot de culoare închisă, cizme maro. A avut asupra sa o geantă de voiaj de culoare închisă. Nu s-a precizat ce avea acolo.

Toți cei care cunoșteau detalii erau rugați să sune la mai multe numere de telefon, pentru a semnala prezența acestuia. Nu a mai fost nevoie. Dimitri a fost găsit mort, într-un elicopter, lângă Săpânța, în 9 mai, de către un cioban.

ACTUALIZARE – Aparent, Dimitri era un cunoscut în Minsk pentru abilitățile sale de zbor. Conform unei aplicații bieloruse, el era comandantul adjunct al echipei specializate de elicoptere din capitala țării sale. El s-ar fi aflat, în dese rânduri la manșa unui elicopter KA 26, de fabricație rusească, evident. Adică exact același model ca și aparatul prăbușit la Săpânța.

Vom reveni cu informații!

Cătă ȚINEGHE, Liviu ȘIMAN

Citește și

ACTUALIZARE 2 – ALERTĂ – Pilotul elicopterului prăbușit la Săpânța a fost identificat! (VIDEO ȘI FOTO)

PREMIERĂ AxaNews.ro – ACTUALIZARE 5 – Elicopter de fabricație rusească, prăbușit la Săpânța (VIDEO ȘI FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here